ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ PELLET

Οι καυστήρες πέλλετ και βιομάζας της THERMO center κατασκευάστηκαν για να καλύψουν ιδιόμορφες ανάγκες επάνω στους υπάρχοντες λέβητες πετρελαίου. Έχουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε λέβητες πετρελαίου, λέβητες ξύλου και λέβητες πέλλετ. Είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να καίνε πέλλετ Α' ποιότητας, χωρίς να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά και πέλλετ ιδιοκατασκευής και πέλλετ με προβλήματα, όπως πέλλετ με πέτρα ή αυξημένη υγρασία. Επίσης, είναι ικανοί να καίνε βιομάζα, όπως πυρήνες, κουκούτσια ελιάς, σπόρους καλαμποκιού, φλοιό από αμύγδαλα, φουντούκια και πολλά άλλα (αν μετά από την επιλογή του βιοκαυσίμου διαπιστωθούν προβλήματα, θα πρέπει να προβείτε στην αντικατάστασή του).

Καυστήρας Πέλλετ 40Κw
Καυστήρας Πέλλετ 40Κw

Διαθέτουν δεύτερο άξονα τροφοδοσίας, ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα επιστροφής φλόγας προς τον αισθητήρα καυσαερίων και τον τροφοδότη της δεξαμενής καυσίμου. Το μενού τους είναι εύκολο στη χρήση, όπως άλλωστε και ο καθαρισμός τους και αποδίδουν από 25-65kw.

Ο έλεγχος της λειτουργίας του γίνεται με φωτοκύτταρο ή με αισθητήρα καπναερίων ή και με τα δύο. Το σετ περιλαμβάνει καυστήρα, δεξαμενή, τροφοδότη πέλλετ και πίνακα ελέγχου με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ για τις ρυθμίσεις.

Καυστήρας Πέλλετ με αποσπώμενη μπούκα
Καυστήρας Πέλλετ με αποσπώμενη μπούκα

Οι καυστήρες THERMO center διαθέτουν:


EC – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ως προς τις οδηγίες:

  • 89/I06/EE – Προϊόντα Κατασκευής
  • 92/42/ΕΟΚ – Απαιτήσεις απόδοσης για τους νέους λέβητες ζεστού νερού
  • 2006/95/EE – Οδηγία Χαμηλής Τάσης
  • 2004/I08/EE – Οδηγία Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας