ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΛΛΕΤ

Pellet, ένα καύσιμο προοριζόμενο για θέρμανση, που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Το Pellet είναι ένα από τα πιο οικονομικά καύσιμα και επιτρέπει σημαντική εξοικονόμηση στα έξοδα θέρμανσης που μπορεί να αγγίζει και το 50%.

Οι λέβητες pellet, μέσω της καύσης του pellet, παράγουν ζεστό νερό για την τροφοδοσία των θερμαντικών σωμάτων ή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, σε όλο το σπίτι, καθώς επίσης και για ζεστό νερό χρήσης στο boiler.

Οι ισπανικής κατασκευής λέβητες Pellet της BRONPI είναι από τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς, καθώς διαθέτουν το πρόγραμμα OASYS (Optimum Air System), με το οποίο ρυθμίζεται το υψόμετρο της περιοχής, ώστε να επιτευχθεί κατά το δυνατόν η καλύτερη καύση, εφόσον η πυκνότητα του αέρα και η ατμοσφαιρική πίεση αλλάζει την ποιότητα της καύσης. Ταυτόχρονα όμως, έχουν και σύστημα αυτοκαθαρισμού, όπου σε συνεργασία με τη δεξαμενή χωρητικότητας 361 λίτρων, κάνει τη χρήση πολύ πιο απλή και την επίσκεψή μας στο χώρο του λεβητοστασίου λιγότερο συχνή.

Τέλος, τόσο οι ισπανικοί λέβητες BRONPI, όσο και οι ιταλικοί της KALOR φημίζονται για την ποιότητα κατασκευής τους και παράλληλα για τις υψηλές αποδόσεις με μικρή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων και καυσαερίων.